Opplysninger om elevenes foresatte

Oppdater dine kontaktopplysninger, så skolen får gitt riktig informasjon til riktig tid.

Hippocampus 2018

Etter gammel, gøyal tradisjon ble det avholdt Hippocampus-leker på skolen fredag 29. august.

Bookface konkurranse på Nadderud

Vi har gleden av å gratulere gruppe 8 med seieren i fotokonkurransen "BOOKFACE". Khaled, Cornelia, Trym, Marthe, Hans Herman, Elise, Linea Kamille, Hannah -og fadderne Martin, Maria, Leah og Jørgen; godt jobbet og tusen takk til alle som deltok! Vinnerbildet og de andre fine bidragene er utstilt i kantinen. Flere bilder kan ses på Facebook-siden til Miljøarbeider Nadderud.

Gratis karriereveiledning

Gikk ikke eksamen helt som forventet? Ble russetiden litt for intens? Vet du ikke hva du skal gjøre etter videregående? Karrieretjenesten tilbyr gratis karriereveiledning.

Bro og mentorprogrammet

I 6 måneder har 12 minoritetsspråklige elever på Nadderud vgs, knyttet til skolens BRO prosjekt, deltatt i et mentorprogram i samarbeid med Catalysts og Storebrand.

Nadderudelever med strålende innsats i realfagskonkurranser

Før påske ble det arrangert nasjonale finaler i olympiadene i informatikk, biologi, kjemi og fysikk, samt nasjonal finale i Abelkonkurransen, en konkurranse i matematisk problemløsning.

Gaugin og Munch

Rett før påske fikk Nadderuds franskelever tid til å oppleve kunstutstillingen "Med lukkede øyne - Gauguin og Munch" på Tøyen. Åpne i blikket gikk de nøye igjennom utstillingen på jakt etter interessante bilder som skulle beskrives og tolkes på fransk.

Røde kors for ungdom

Gode resultater for "Kraftak mot kreft"

Per 15. mars, har Nadderud samlet inn 154 964 kroner! :) Best i Bærum, og på 4. plass i Akershus. ..