1.desember den store grøtdagen!

1.desember var det tradisjonen tro grøtdag på Nadderud vgs. Alle nisser fikk grøt i midttimen. Takk til arrangementsgruppen for vel gjennomført grøtdag!

Tur til Gaillac

I oktober var 19 elever fra VG2 på utvekslingstur til Gaillac og besøkte Nadderuds vennskapsskole Lycée Victor Hugo. Vi var på mange artige ekskursjoner og spiste masse god fransk mat. Vi bodde hos franske familier, og det var litt av en opplevelse da engelsknivået i Frankrike er en del dårligere enn i Norge. Det var veldig kult å kunne teste skolefransken i noen autentiske situasjoner!

Halloween på Nadderud

Tradisjonen tro møter rektor elevene på en skummel måte...

Har du lyst til å påvirke de som bestemmer i Bærum?

Ungdomsrådet representerer alle ungdommer under 19 år i Bærum. Jobben til ungdomsrådet er å si sin mening til politikerne i saker som handler om hvordan barn og unge skal ha det når de vokser opp i Bærum. Eksempler på temaer er bygging av nye skoler, skolevei, skolemiljø, helsetilbud, fritidstilbud, og klima og miljø.

Auditorium

Fraværsgrense på 10 prosent

Grensen vil gjelde fravær fra timer i enkeltfag, ikke elevenes totale fravær. Elever som har mer enn 10 prosent fravær i ett fag, vil ikke få karakter i faget.

Elev-PC til skolestart

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Elevene eier datamaskinene selv, og elever som skal begynne i Vg1 må sørge for å skaffe seg en datamaskin til skolestart.

Vi gratulerer Bjørnar Gullikstad Hem!

Vi gratulerer Bjørnar Gullikstad Hem med 4.plass i Abelkonkurransen. Han danket ut over 3.900 konkurrenter fra de innledende rundene og 26 andre finalister i kampen om den gjeveste realfagsprisen for elever på ungdoms- og videregående skoler i Norge.

Åsne Seierstad med elever på Nadderud

Åsne Seierstad besøker Nadderud 29.mars

Åsne Seierstad besøker Nadderud for å snakke om boken "To søstre" og radikalisering for første klassene og 2i. Besøket er en del av et prosjekt i samfunnsfag.

Nadderud har suksess med stressmestringskurs

Ved Nadderud videregående skole i Bærum har helsesøster Kari Bondø og sykepleier Rita Danese hatt suksess med stressmestringskurs for elevene i flere år. Belysningen er dempet. Elever og kursledere sitter med lukkede øyne.

Nadderudrevyen 2017 "Den fjerde veggen"

Nadderudrevyen 2017 "Den fjerde veggen" spilles 27.2-4.3. Årets revy er innovativ, spennende og spiller på noe publikum sjelden har sett før.