VELKOMMEN TIL AVSLUTNING FOR AVGANGSELEVER VG3 2018

Avgangselever vg3 m/foreldre inviteres til høytidelig avslutning onsdag 13. juni kl.1900 til ca 20:30 i skolens kantine. Arrangementet avsluttes med en enkel servering. Velkommen! Med hilsen Thomas Leirset rektor

Gratis karriereveiledning

Karrieretjenesten på Veiledningssenteret Asker og Bærum – 4.etg. Sandvika vgs. Gikk ikke eksamen helt som forventet? Ble russetiden litt for intens? Vet du ikke hva du skal gjøre etter videregående? Vi tilbyr veiledning om utdanning og arbeid for alle over 19 år som ikke går på skole. Ta kontakt på 67 80 53 50, eller bestill time på: http://www.veiledningssentrene-akershus.no/

Bro og mentorprogrammet

I 6 måneder har 12 minoritetsspråklige elever på Nadderud vgs, knyttet til skolens BRO prosjekt, deltatt i et mentorprogram i samarbeid med Catalysts og Storebrand. Elevene har hatt jevnlige møter med sine mentorer og har gjennomgått et strukturert program. Torsdag 12. april var det høytidelig avslutning hos Storebrand hvor blant annet elevene Albana og Feruz holdt strålende taler. Rektor Thomas Leirset og prosjektleder for BRO Elaine Fleischer var imponerte og stolte over elevene. Til høsten vil 12 nye elever få muligheten til å delta. Det anbefales på det sterkeste.

GAUGUIN OG MUNCH

Rett før påske fikk Nadderuds franskelever tid til å oppleve kunstutstillingen "Med lukkede øyne - Gauguin og Munch" på Tøyen. Åpne i blikket gikk de nøye igjennom utstillingen på jakt etter interessante bilder som skulle beskrives og tolkes på fransk.

Er du russ i 2018? Ta vaksine!

Russevaksinering!

Er du russ i 2018? Bekkestua helsestasjon og folkehelsekontoret i Sandvika tilbyr vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse i februar og mars. Se datoer her!

Nadderudelever med strålende innsats i realfagskonkurranser over hele landet

Før påske ble det arrangert nasjonale finaler i olympiadene i informatikk, biologi, kjemi og fysikk, samt nasjonal finale i Abelkonkurransen, en konkurranse i matematisk problemløsning. Nadderud VGS hadde deltakere i alle finaler, og Bjørnar Gullikstad Hem i 3STD gikk helt til topps i fysikkolympiaden.

Besøk til Norges banks kunnskapssenter 9. januar

Samfunnsøkonomi Vg2

9. januar var begge gruppene i Samfunnsøkonomi på et vellykket besøk til Norges Banks kunnskapssenter.

Røde kors for ungdom

Tur til Gaillac

I oktober var 19 elever fra vg2 på utvekslingstur til Gaillac og besøkte Nadderuds vennskapsskole Lycée Victor Hugo.

1.desember den store grøtdagen!

1.desember var det tradisjonen tro grøtdag på Nadderud vgs. Alle nisser fikk grøt i midttimen. Takk til arrangementsgruppen for vel gjennomført grøtdag!