Bro og mentorprogrammet

I 6 måneder har 12 minoritetsspråklige elever på Nadderud vgs, knyttet til skolens BRO prosjekt, deltatt i et mentorprogram i samarbeid med Catalysts og Storebrand. Elevene har hatt jevnlige møter med sine mentorer og har gjennomgått et strukturert program. Torsdag 12. april var det høytidelig avslutning hos Storebrand hvor blant annet elevene Albana og Feruz holdt strålende taler. Rektor Thomas Leirset og prosjektleder for BRO Elaine Fleischer var imponerte og stolte over elevene. Til høsten vil 12 nye elever få muligheten til å delta. Det anbefales på det sterkeste.

GAUGUIN OG MUNCH

Rett før påske fikk Nadderuds franskelever tid til å oppleve kunstutstillingen "Med lukkede øyne - Gauguin og Munch" på Tøyen. Åpne i blikket gikk de nøye igjennom utstillingen på jakt etter interessante bilder som skulle beskrives og tolkes på fransk.

Er du russ i 2018? Ta vaksine!

Russevaksinering!

Er du russ i 2018? Bekkestua helsestasjon og folkehelsekontoret i Sandvika tilbyr vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse i februar og mars. Se datoer her!

Nadderudelever med strålende innsats i realfagskonkurranser over hele landet

Før påske ble det arrangert nasjonale finaler i olympiadene i informatikk, biologi, kjemi og fysikk, samt nasjonal finale i Abelkonkurransen, en konkurranse i matematisk problemløsning. Nadderud VGS hadde deltakere i alle finaler, og Bjørnar Gullikstad Hem i 3STD gikk helt til topps i fysikkolympiaden.

Besøk til Norges banks kunnskapssenter 9. januar

Samfunnsøkonomi Vg2

9. januar var begge gruppene i Samfunnsøkonomi på et vellykket besøk til Norges Banks kunnskapssenter.

Røde kors for ungdom

Tur til Gaillac

I oktober var 19 elever fra vg2 på utvekslingstur til Gaillac og besøkte Nadderuds vennskapsskole Lycée Victor Hugo.

1.desember den store grøtdagen!

1.desember var det tradisjonen tro grøtdag på Nadderud vgs. Alle nisser fikk grøt i midttimen. Takk til arrangementsgruppen for vel gjennomført grøtdag!

Til fylkesfinalen i engelsk

Kaja Borgersen og August Rolfsen er videre til finalen i fylkesmesterskapet i engelsk. Fylkesmesterskapet har i år blitt landsdekkende. Finalen arrangeres på Jessheim vgs onsdag 14. februar. Gratulerer og lykke til!

Halloween på Nadderud

Tradisjonen tro møter rektor elevene på en skummel måte...