Nyheter

Besøk til Norges banks kunnskapssenter 9. januar

Samfunnsøkonomi Vg2

9. januar var begge gruppene i Samfunnsøkonomi på et vellykket besøk til Norges Banks kunnskapssenter.

Er du russ i 2018? Ta vaksine!

Russevaksinering!

Er du russ i 2018? Bekkestua helsestasjon og folkehelsekontoret i Sandvika tilbyr vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse i februar og mars. Se datoer her!

Tur til Gaillac

I oktober var 19 elever fra vg2 på utvekslingstur til Gaillac og besøkte Nadderuds vennskapsskole Lycée Victor Hugo.

1.desember den store grøtdagen!

1.desember var det tradisjonen tro grøtdag på Nadderud vgs. Alle nisser fikk grøt i midttimen. Takk til arrangementsgruppen for vel gjennomført grøtdag!

Til fylkesfinalen i engelsk

Kaja Borgersen og August Rolfsen er videre til finalen i fylkesmesterskapet i engelsk. Fylkesmesterskapet har i år blitt landsdekkende. Finalen arrangeres på Jessheim vgs onsdag 14. februar. Gratulerer og lykke til!

Halloween på Nadderud

Tradisjonen tro møter rektor elevene på en skummel måte...

Har du lyst til å påvirke de som bestemmer i Bærum?

Ungdomsrådet representerer alle ungdommer under 19 år i Bærum. Jobben til ungdomsrådet er å si sin mening til politikerne i saker som handler om hvordan barn og unge skal ha det når de vokser opp i Bærum.

Avslutning vg3 2017

Takk for 3 flotte år til alle våre vg3 elever! Klikk på artikkelen for å se på bildene fra avslutningen.

Vi gratulerer Bjørnar Gullikstad Hem!

Vi gratulerer Bjørnar Gullikstad Hem med 4.plass i Abelkonkurransen. Han danket ut over 3.900 konkurrenter fra de innledende rundene og 26 andre finalister i kampen om den gjeveste realfagsprisen for elever på ungdoms- og videregående skoler i Norge.

Nadderud har suksess med stressmestringskurs

Ved Nadderud videregående skole i Bærum har helsesøster Kari Bondø og sykepleier Rita Danese hatt suksess med stressmestringskurs for elevene i flere år. Belysningen er dempet. Elever og kursledere sitter med lukkede øyne.