Åsne Seierstad med elever på Nadderud

Åsne Seierstad besøker Nadderud 29.mars

Åsne Seierstad besøker Nadderud for å snakke om boken "To søstre" og radikalisering for første klassene og 2i. Besøket er en del av et prosjekt i samfunnsfag.

Nadderudrevyen 2017 til terningkast 6!

Vi gratulerer Nadderudrevyen med terningkast 6 i Aftenposten og 5 i Budstikka. Dette sier Aftenposten om Nadderudrevyen 2017: " Intelligent, underholdende og veldig morsom".

Håndballturnering februar 2017

Gratulerer med seier for skolelaget i håndball !

Onsdag 15. februar deltok Nadderud på Lambertsetercupen i håndball. Guttene vant Lambertsetercupen, mens jentene dessverre røk ut i kvartfinalen.

Slår rekord i å bestå!

Aldri før har flere fullført videregående skole enn i fjor. Øverst på pallen troner Nadderud-elevene. På Nadderud er det så mange som 94,3 % som får fullført og bestått. .

Nadderudrevyen 2017 "Den fjerde veggen"

Nadderudrevyen 2017 "Den fjerde veggen" spilles 27.2-4.3. Årets revy er innovativ, spennende og spiller på noe publikum sjelden har sett før.

Åpen dag på Nadderud onsdag 24.01.2017

Ballongene er hengt opp og musikken er skrudd på når tiendeklassingene inntar dørene til vår flotte skole. Elevguidene har de gule vestene på, og er klare for å ta imot sine fremtidige Nadderud-elever. Denne dagen har de gledet seg lenge til, dagen de skal få vise frem Nadderud, skolen de er så stolte av.

Slår rekord i å bestå!

Aldri før har flere fullført videregående skole enn i fjor. Øverst på pallen troner Nadderud-elevene. Her er det 94,3 % som fullfører og består videregående opplæring.

utsmykning

Foreldremøte 1.desember

1. desember var det foreldremøte for Vg1 om fagvalg for neste skoleår. Der ble det informert om prøvevalg for programfag, som skal velges innen 13.12 og endelig fagvalg 25. januar 2017.

Foredrag på Børsen 14.november

Torsdag 14.november besøkte Næringslivsøkonomi Vg2 og Samfunnsøkonomi Vg3 Børsen. Vi fikk en flott innføring i historien til Børsen og mikro- og makroøkonomiske perspektiver fra kommunikasjonsdirektør Geir Harald Aase.

Kreative 2C

Onsdag 2. november fikk klasse 2c ved Nadderud vgs en innføring i bokbinderfaget på Røa bibliotek. Fredrik Lloyd, poet og bokbinder, var entusiastisk kursleder.