MERCI BEAUCOUP fra Haiti

Camilla Gullberg og Ingrid Eian har vært på Haiti og besøkt tre av skolene som har fått sttte fra Nadderud videregående skole.

1F på Nationalteaterets scene!

Elevene gikk inn i roller som medlemmer av tre ulike høringsgrupper som i 2046 skulle utrede hvorvidt Norge skulle erstatte regjering og Storting med Demokratimaskinen, en maskin som gjør dypanalyser av den enkelte borgers behov og interesser ved regelmessig testing av personregister og bevegelser på nett. Elevene levde seg godt inn i rollene og representerte Nadderud vgs. på en glimrende måte!

Nadderudrevyen kåret til årets beste!

I begrunnelsen for hvorfor Nadderudrevyen «Den fjerde veggen» gikk av med seieren, heter det at «Nadderud byr på både intelligente, smarte og oppegående vitser.

Bjørnar Hem på 2. plass i Abelkonkurransen 2017/18

Vi gratulerer Bjørnar Gullikstad Hem med 4.plass i Abelkonkurransen

Vi gratulerer Bjørnar Gullikstad Hem!

Vi gratulerer Bjørnar Gullikstad Hem med 4.plass i Abelkonkurransen. Han danket ut over 3.900 konkurrenter fra de innledende rundene og 26 andre finalister i kampen om den gjeveste realfagsprisen for elever på ungdoms- og videregående skoler i Norge.

Åsne Seierstad med elever på Nadderud

Åsne Seierstad besøker Nadderud 29.mars

Åsne Seierstad besøker Nadderud for å snakke om boken "To søstre" og radikalisering for første klassene og 2i. Besøket er en del av et prosjekt i samfunnsfag.

Nadderudrevyen 2017 til terningkast 6!

Vi gratulerer Nadderudrevyen med terningkast 6 i Aftenposten og 5 i Budstikka. Dette sier Aftenposten om Nadderudrevyen 2017: " Intelligent, underholdende og veldig morsom".

Håndballturnering februar 2017

Gratulerer med seier for skolelaget i håndball !

Onsdag 15. februar deltok Nadderud på Lambertsetercupen i håndball. Guttene vant Lambertsetercupen, mens jentene dessverre røk ut i kvartfinalen.

Slår rekord i å bestå!

Aldri før har flere fullført videregående skole enn i fjor. Øverst på pallen troner Nadderud-elevene. På Nadderud er det så mange som 94,3 % som får fullført og bestått. .

Nadderudrevyen 2017 "Den fjerde veggen"

Nadderudrevyen 2017 "Den fjerde veggen" spilles 27.2-4.3. Årets revy er innovativ, spennende og spiller på noe publikum sjelden har sett før.