Sjekkliste for bruk av PC/Mac på eksamen

Skal du opp til eksamen i høst? Her er noen viktige punkter du bør være oppmerksom på ved bruk av PC/mac før du møter opp i eksamenslokalet

Viktige tidspunkt i juni 2016

Mai/juni 2016 – dager uten vanlig timeplan for vg1 og vg2. Vanlig undervisning for dager som ikke ligger i tabellen under:

Helene Uri og Amal Aden

Torsdag 7.april fikk alle Vg1 klassene, Sosiologi og 1G besøk av Amal Aden og Helene Uri. Fordraget hadde overskriften: Frihet og ære.

Auditorium

Fraværsgrense på 10 prosent

Grensen vil gjelde fravær fra timer i enkeltfag, ikke elevenes totale fravær. Elever som har mer enn 10 prosent fravær i ett fag, vil ikke få karakter i faget.

Finalist i Biologi-OL 2016

Vi gratulerer Kristina Aas med finaleplass i Norsk Biologi-OL.

Terningkast seks til Pingvinenes seiermarsj!

Vi gratulerer Nadderudrevyen 2016 med teningkast seks i Budstikka: "Når du ler så du griner er det bra revy. Slik er årets Nadderud-produkt – «Pingvinenes marsj».

Kjemi-OL 2016/17

Nadderud vgs har 5 av 6 elever til kjemi-OL!

Kjemiolympiadefinalen ble avholdt 18. mars, og resultatene er klare. Best ble Rolf Einar Kordal fra Solør vgs, fulgt av Kristoffer Eggestad, Weronika Wrzos-Kaminska og Anders T. L. Hoel, alle fra Nadderud vgs. Vi gratulerer!

Nadderud vgs med 3 av 18 elever i fysikk OL!

Oskar Goldhahn fra Lundeneset vgs. og Weronika Wrzos-Kaminska fra Nadderud vgs. var best, begge med 22 av 25 oppnåelige poeng. Kristoffer Eggestad og Anders Hoel er også med i finalen. VI GRATULERER!

Abel konkurransen 2016

Vi gratulerer Weronika Wrzos-Kaminska med en 7.plass i semifinalen med over 322 deltakere fra 129 skoler fra hele Norge. Vi gratulerer også Bjørnar Gullikstad Hem med en flott 8. plass. Finalen vil bli avviklet på NTNU i uke 8. Vi ønsker lykke til!

Nadderudrevyen fikk terningkast 5!

Budstikka gir terningkast 5 til årets revy "Gode råd og tips"!