Nadderud vgs med 3 av 18 elever i fysikk OL!

Oskar Goldhahn fra Lundeneset vgs. og Weronika Wrzos-Kaminska fra Nadderud vgs. var best, begge med 22 av 25 oppnåelige poeng. Kristoffer Eggestad og Anders Hoel er også med i finalen. VI GRATULERER!

Abel konkurransen 2016

Vi gratulerer Weronika Wrzos-Kaminska med en 7.plass i semifinalen med over 322 deltakere fra 129 skoler fra hele Norge. Vi gratulerer også Bjørnar Gullikstad Hem med en flott 8. plass. Finalen vil bli avviklet på NTNU i uke 8. Vi ønsker lykke til!

Nadderudrevyen fikk terningkast 5!

Budstikka gir terningkast 5 til årets revy "Gode råd og tips"!

Nadderudelev vant Abel-konkurransen 2015

18 år gamle Weronika Wrzos-Kaminska er årets vinner av Abelkonkurransen. Kun to ganger tidligere har det vært en kvinne som har vunnet. Vi gratulerer også Bjørnar Gullikstad Hem med en bra plassering!

russelue

Informasjon fra politiet til foresatte til russen

- Snakk med russen om vold og rivalisering mellom russebusser, ber politiet i et informasjonsskriv til alle foresatte til elever på videregående skoler i Asker og Bærum.

Halloween-feiring på Nadderud

Fredag 30. oktober ble det feiret Halloween på Nadderud. Det var mange flotte kostymer og premier til de beste kostymene. Elevene ble møtt av en heks som lignet på rektor..

Utvekslingselever fra Frankrike i november

Vi fortsetter med utvekslingsprosjektet som ble etablert i fjor med en videregående skole i Colmar i Frankrike. I år kommer det to elever  -  Sarah Viain og Théo Pissard -  som skal delta i undervisningen hos oss i fire uker. De skal bo hos Charlotte og Terje i 2A.

Muligheter for utveksling for fransk 2 elever

I fjor fikk Nadderud for første gang være med på et utvekslingsprosjekt som Akershus fylkeskommune gjennomfører med Strasbourg i Frankrike. Vi får også i år mulighet til å sende to VG2 elever som tar faget Fransk II.

Hvor lite skal du finne deg i?

Politiets nye informasjonskampanje for å forebygge vold i nære relasjoner Hvor lite skal du finne deg i? skal gi økt kunnskap om tematikken og hva politiet kan bistå med, slik at voldsutsatte kan søke hjelp og komme ut av den voldelige situasjonen.

NM gull i Historie og filosofi

Vi gratulerer Mads Karlsrud Haugse, Nadderud vgs for delt 1.plass i NM.