Deltagelse i Filosofi OL

Disse elevene fra Nadderud vgs vil delta i Filosofi OL : Mathias Thorkildsen, Petter Mysen Hansen, Markus Aalby-Myhr, Mads Karlsrud Haugse og Veronica Anne-Line Killi. Vi ønsker dem lykke til!

Biologiekskursjon

Feltkurs på Venabygdsfjellet!

Biologi 2 elevene gjennomførte sitt årlige feltkurs på Venabygdsfjellet den siste uka i august. Vi hadde tre dager fylt med planter, dyr og fugler som ble funnet og observert i ulike fjellområder

Søknad om utstyrsstipend!

Alle elever med ungdomsrett får utstyrsstipend fra Lånekassen. Utstyrsstipendet er på mellom 946 og 3 500 kroner for hele skoleåret, avhengig av hvilket utdanningsprogram du tar. Hvis du søker bare for ett semester, får du halvparten av beløpet

Kanada gullris

Biologi 1-elevene på Nadderud har for andre år på rad fjernet Kanada gullris fra et område ved skolen. Kanada gullris er en plante som står på «svartelista»- lista over organismer som er uønsket i norsknatur.

Skriv i alle fag!

Boken bygger på de konkrete erfaringene til lærere og skoleledelse ved Nadderud videregående skole og skriveforskere ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning, Universitetet i Oslo.

Kjemi OL

Fredag 21.mars 2014 var det landsfinale i Kjemi OL. Vi gratulerer Søren Gammelgaard med en annenplass og Jørgen Bjaarstad Nikolaisen med en delt tredjeplass. Disse to blant 4 totalt fikktilbud om å representere Norge i den internasjonale finalen i Hanoi

Utveksling til Gaillac i Frankrike vår 2014.

Uken før vinterferien dro 21 elever fra de to franskklassene vi har på vg2 på utveksling til Frankrike. Dette var en gjensidig utveksling, hvor vi to uker tidligere hadde de franske elevene på besøk i Norge. Nadderud har i flere år samarbeidet med Victor Hugo, en fransk videregående. Den ligger i den lille landsbyen Gaillac, bare 40 min utenfor storbyen Toulouse.

Utveksling til Tyskland vår 2014

10 tysk-elever, både fra Vg1 og Vg2, dro i uke 12 på utveksling til Tyskland. I uke 18 kommer de tyske elevene på en gjensidig utveksling. Byen vi besøkte het Tutzing, og er en liten by ca. 40 km syd-vest for München. Samarbeidet kom i gang med utgangspunkt i et Comenius prosjekt.

Nadderud med to elever i Abelfinalen

Kun 25 elever var med på finalen i Abel og av disse kom to fra Nadderud: Henrik Lie og Søren Gammelgaard. Søren mottok diplom for sin 7.plass i finalen av statsminister Erna Solberg .Søren ble dermed beste deltaker fra Asker og Bærum som hadde 7.deltakere totalt. De forteller til Budstikka at de har hatt hektiske og spennende dager på NTNU som arrangerer konkurransen.