Har du lyst til å påvirke de som bestemmer i Bærum?

Ungdomsrådet representerer alle ungdommer under 19 år i Bærum. Jobben til ungdomsrådet er å si sin mening til politikerne i saker som handler om hvordan barn og unge skal ha det når de vokser opp i Bærum. Eksempler på temaer er bygging av nye skoler, skolevei, skolemiljø, helsetilbud, fritidstilbud, og klima og miljø.

Auditorium

Fraværsgrense på 10 prosent

Grensen vil gjelde fravær fra timer i enkeltfag, ikke elevenes totale fravær. Elever som har mer enn 10 prosent fravær i ett fag, vil ikke få karakter i faget.

Elev-PC til skolestart

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Elevene eier datamaskinene selv, og elever som skal begynne i Vg1 må sørge for å skaffe seg en datamaskin til skolestart.

Vi gratulerer Bjørnar Gullikstad Hem!

Vi gratulerer Bjørnar Gullikstad Hem med 4.plass i Abelkonkurransen. Han danket ut over 3.900 konkurrenter fra de innledende rundene og 26 andre finalister i kampen om den gjeveste realfagsprisen for elever på ungdoms- og videregående skoler i Norge.

Åsne Seierstad med elever på Nadderud

Åsne Seierstad besøker Nadderud 29.mars

Åsne Seierstad besøker Nadderud for å snakke om boken "To søstre" og radikalisering for første klassene og 2i. Besøket er en del av et prosjekt i samfunnsfag.

Nadderud har suksess med stressmestringskurs

Ved Nadderud videregående skole i Bærum har helsesøster Kari Bondø og sykepleier Rita Danese hatt suksess med stressmestringskurs for elevene i flere år. Belysningen er dempet. Elever og kursledere sitter med lukkede øyne.

Nadderudrevyen 2017 "Den fjerde veggen"

Nadderudrevyen 2017 "Den fjerde veggen" spilles 27.2-4.3. Årets revy er innovativ, spennende og spiller på noe publikum sjelden har sett før.

Lunsj i Toulouse.

Elever til Frankrike 13-18. oktober

Nå sitter vi på flyet og vi mimrer tilbake til alt det flotte vi har opplevd med våre nye franske venner. Det var trist å si ha det, men vi gleder oss like mye som dem til de kommer til Norge i januar. Vi er stolte av deres engasjement for det norske språket og vi er overrasket over hvor glad vi er blitt i hverandre på bare 6 dager.

Gratulerer med seier for skolelaget i håndball !

Onsdag 15.02 deltok Nadderud på Lambertsetercupen i håndball. Gutten vant Lambertsetercupen, mens jentene dessverre røk ut i kvartfinalen.

Avslutning vg3 2017

Takk for 3 flotte år til alle våre vg3 elever! Klikk på artikkelen for å se på bildene fra avslutningen.