Tilrettelegging på heldagsprøver og eksamen

Dersom en elev har behov for tilrettelegging på skriftlige heldagsprøver og eksamen, må eleven fylle ut et søknadsskjema.

Hovedinngang, dag - nærbilde

Presentasjon Vg1 foreldremøte 2018

Fransk VG2 i Frankrike

Fransk Vg2 var i forrige uke på studietur i Frankrike. De bodde hos franske elever og fulgte timer på en videregående skole i Gaillac. I tillegg var de på ekskursjoner til middelalderlandsbyen Cordes, Albi og Toulouse, og det ble bla. byguiding, besøk på vingård, gruvemuseum og kunstmuseum. Elevene har lært mye om fransk kultur og historie i tillegg til å forbedre sine muntlige ferdigheter i fransk.

Den europeiske språkdagen

26. september var den europeiske språkdagen, og det markerte vi i kantina på skolen: Mange elever kom innom og skrev ned hvordan de hilser på vennene når de møtes. Vi er heldige som har mange nasjonaliteter representert i et rikt fellesskap! Miljøarbeiderne har laget «wordclouds» for å vise hvilke land som ble representert -og hvordan man hilser. Du kan se dem henge som plakater rundt omkring på skolen! Chiao!

Opplysninger om elevenes foresatte

Oppdater dine kontaktopplysninger, så skolen får gitt riktig informasjon til riktig tid.

Hippocampus 2018

Etter gammel, gøyal tradisjon ble det avholdt Hippocampus-leker på skolen fredag 29. august.

Bookface konkurranse på Nadderud

Vi har gleden av å gratulere gruppe 8 med seieren i fotokonkurransen "BOOKFACE". Khaled, Cornelia, Trym, Marthe, Hans Herman, Elise, Linea Kamille, Hannah -og fadderne Martin, Maria, Leah og Jørgen; godt jobbet og tusen takk til alle som deltok! Vinnerbildet og de andre fine bidragene er utstilt i kantinen. Flere bilder kan ses på Facebook-siden til Miljøarbeider Nadderud.

Gratis karriereveiledning

Gikk ikke eksamen helt som forventet? Ble russetiden litt for intens? Vet du ikke hva du skal gjøre etter videregående? Karrieretjenesten tilbyr gratis karriereveiledning.

Bro og mentorprogrammet

I 6 måneder har 12 minoritetsspråklige elever på Nadderud vgs, knyttet til skolens BRO prosjekt, deltatt i et mentorprogram i samarbeid med Catalysts og Storebrand.