Åpen dag på Nadderud

Åpen dag 2018 er onsdag 24.01! Ballongene er hengt opp og musikken er skrudd på når tiendeklassingene inntar dørene til vår flotte skole. Elevguidene har de gule vestene på, og er klare for å ta imot sine fremtidige Nadderud-elever. Denne dagen har de gledet seg lenge til, dagen de skal få vise frem Nadderud, skolen de er så stolte av.

Reportasjeteam: Juni Tornkvist Cecilie Island, Bendik Kalstad, Nicholas Vikøren, Hugo Moynard, Ole Elness

Tre i gangen, tiendeklassinger

Hva er inntrykket ditt av elevmiljøet her på skolen?

“Det virker veldig bra, spesielt fordi det virker som dere har så mange arrangementer og elevorganisasjoner man kan være med på. Det ser ut som det virkelig gjør samholdet på skolen sterkere, og at alle er så komfortable her.”

• Helene, Bjørnegård ungdomsskole

“Det virker veldig trygt å gå som elev her, alle ser fornøyde ut med valget sitt.”

• Sofie, Bjørnegård ungdomsskole

“Det virker som elevene har kontakt med hverandre på tvers av trinn og det syns jeg er er veldig viktig.”

• Anna Sofie, Bekkestua ungdomsskole

Har dagen endret synet ditt på Nadderud?

“Ja absolutt, jeg ble positivt overrasket”

• Neda, Bjørnegård ungdomsskole

“Jeg var litt redd for at det ville bli et skille mellom trinnene, men alle elevene virker engasjerte og åpne for å bli kjent med nye.”

• Nicholas, Ringstabekk
Elever på åpen dag 2017

Hvordan syns du opplegget har vært på åpen dag?

“Veldig bra! Elevguidene gjorde at jeg følte meg mye tryggere på Nadderud og ga meg svar på alle spørsmål jeg hadde.”

• Anette, Ringstabekk

“Omvisningen var fin og jeg fikk veldig godt inntrykk av skolebygget.”

• Caroline, Ringstabekk

“Bra å få se hele skolen, men jeg er veldig glad for at det ikke var så veldig formelt, for da fikk vi se litt mer hvordan elevene egentlig har det her.”

• Tiril, Bjørnegård

Fem i gangen, Nadderud-elever

Kan dere gi en god grunn til å starte på Nadderud?

“Et utrolig godt sosialt miljø, i tillegg til Bærums beste læringsmiljø.”

• Liv Helen Holst, 00.

“Godt utvalg i kantinen.”

• Aleksander Jackson & Harald Schaanning, 00.

Intervju med rektor

Hvordan syns du dagen har gått?

“Så langt har det vært helt toppers, alt har fungert fint! Jeg ønsker også å bruke anledningen til å skryte av elevene som er guider og elevrådet. De har representert skolen vår fra beste side, og gitt de nye elevene et godt inntrykk.”

Hvorfor bør man velge Nadderud? 3 gode grunner.

“Hovedgrunnen jeg ønsker å trekke frem er vårt fantastiske læringsmiljø. Her står alle på og jobber hardt for å klare målene sine. Dette læringsmiljøet har vi fordi grunnmuren vi har er så bra. Det er det sosiale miljøet - trivsel og samhold - som gjør dette mulig. Om du begynner på Nadderud får du det fint!”

Rektor på Åpen dag 2017

Elevguider på Åpen dag 2017