Helsetjenesten

E-post: Send e-post

Bro og mentorprogrammet

09.05.2018

I 6 måneder har 12 minoritetsspråklige elever på Nadderud vgs, knyttet til skolens BRO prosjekt, deltatt i et mentorprogram i samarbeid med Catalysts og Storebrand. Elevene har hatt jevnlige møter med sine mentorer og har gjennomgått et strukturert program. Torsdag 12. april var det høytidelig avslutning hos Storebrand hvor blant annet elevene Albana og Feruz holdt strålende taler. Rektor Thomas Leirset og prosjektleder for BRO Elaine Fleischer var imponerte og stolte over elevene. Til høsten vil 12 nye elever få muligheten til å delta. Det anbefales på det sterkeste.

GAUGUIN OG MUNCH

06.04.2018

Rett før påske fikk Nadderuds franskelever tid til å oppleve kunstutstillingen "Med lukkede øyne - Gauguin og Munch" på Tøyen. Åpne i blikket gikk de nøye igjennom utstillingen på jakt etter interessante bilder som skulle beskrives og tolkes på fransk.

Les saken

Er du russ i 2018? Ta vaksine!

Russevaksinering!

18.01.2018

Er du russ i 2018? Bekkestua helsestasjon og folkehelsekontoret i Sandvika tilbyr vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse i februar og mars. Se datoer her!