Kantina

Kantina på Nadderud drives av Timian.  Kantina ligger i hjertet av skolen.  Her treffer du alltid kjente og kan få kjøpt god og sunn mat.

Hverdager  08.00 - 15.00

Har du lyst til å påvirke de som bestemmer i Bærum?

29.08.2017

Ungdomsrådet representerer alle ungdommer under 19 år i Bærum. Jobben til ungdomsrådet er å si sin mening til politikerne i saker som handler om hvordan barn og unge skal ha det når de vokser opp i Bærum. Eksempler på temaer er bygging av nye skoler, skolevei, skolemiljø, helsetilbud, fritidstilbud, og klima og miljø.

Auditorium

Fraværsgrense på 10 prosent

07.03.2016

Grensen vil gjelde fravær fra timer i enkeltfag, ikke elevenes totale fravær. Elever som har mer enn 10 prosent fravær i ett fag, vil ikke få karakter i faget.

Elev-PC til skolestart

21.06.2016

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Elevene eier datamaskinene selv, og elever som skal begynne i Vg1 må sørge for å skaffe seg en datamaskin til skolestart.