Kantina

Hverdager  08.00 - 15.00

Nadderudelever med strålende innsats i realfagskonkurranser over hele landet

09.04.2018

Før påske ble det arrangert nasjonale finaler i olympiadene i informatikk, biologi, kjemi og fysikk, samt nasjonal finale i Abelkonkurransen, en konkurranse i matematisk problemløsning. Nadderud VGS hadde deltakere i alle finaler, og Bjørnar Gullikstad Hem i 3STD gikk helt til topps i fysikkolympiaden.

GAUGUIN OG MUNCH

06.04.2018

Rett før påske fikk Nadderuds franskelever tid til å oppleve kunstutstillingen "Med lukkede øyne - Gauguin og Munch" på Tøyen. Åpne i blikket gikk de nøye igjennom utstillingen på jakt etter interessante bilder som skulle beskrives og tolkes på fransk.

Les saken

Er du russ i 2018? Ta vaksine!

Russevaksinering!

18.01.2018

Er du russ i 2018? Bekkestua helsestasjon og folkehelsekontoret i Sandvika tilbyr vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse i februar og mars. Se datoer her!