Miljøarbeidertjenesten ved Nadderud vgs

Miljøarbeiderne ved Nadderud VGS har som hovedarbeidsoppgave å ivareta og styrke det sosiale miljøet blant elevene på skolen. Arbeidet deres er rettet mot enkeltelever, mindre grupper av elever eller skolens elevmasse som helhet. Miljøarbeiderne ønsker at alle elevene ved skolen skal kjenne dem, i hvert fall litt, og derfor er elevkontakt en viktig del av arbeidsdagen for deres.

Som elev ved Nadderud VGS vil du gjennom et skoleår kunne oppleve miljøarbeiderne som quizmastere, samtalepartnere, støttespillere, grillkokker, med- og motspillere i idrett eller til og med som lærere i klasserommet ditt.

Miljøarbeiderne kan kontaktes på flere måter. De har kontor i første etasje i A-fløyen på skolen, og kan ellers nås på sin Facebook-bruker ”PrebenStian Nadderud”

Preben Skadsheim

Lærer og miljøarbeider