Rådgivningstjenester

Ellen.Marie.Hals@nadderud.vgs.no

Sosialpedagogisk veileder:

anders.magnryd@nadderud.vgs.no

Rådgiverkontorene finner du innerst i gangen i administrasjonsfløyen, A1.

Den europeiske språkdagen

16.10.2018

26. september var den europeiske språkdagen, og det markerte vi i kantina på skolen: Mange elever kom innom og skrev ned hvordan de hilser på vennene når de møtes. Vi er heldige som har mange nasjonaliteter representert i et rikt fellesskap! Miljøarbeiderne har laget «wordclouds» for å vise hvilke land som ble representert -og hvordan man hilser. Du kan se dem henge som plakater rundt omkring på skolen! Chiao!

Fransk VG2 i Frankrike

16.10.2018

Fransk Vg2 var i forrige uke på studietur i Frankrike. De bodde hos franske elever og fulgte timer på en videregående skole i Gaillac. I tillegg var de på ekskursjoner til middelalderlandsbyen Cordes, Albi og Toulouse, og det ble bla. byguiding, besøk på vingård, gruvemuseum og kunstmuseum. Elevene har lært mye om fransk kultur og historie i tillegg til å forbedre sine muntlige ferdigheter i fransk.

Opplysninger om elevenes foresatte

05.09.2018

Oppdater dine kontaktopplysninger, så skolen får gitt riktig informasjon til riktig tid.