Thriller på Nadderud vgs

01.12.2014

Mammon 2 handler om en politisk strid som flammer ytterligere opp av et drap på en politisk kommentator i landets største avis. 28 og 29.november ble det spilt inn en episode på skolen med elever fra Nadderud vgs som statister.

Les saken

Fra venstre Julien Dauce, Sebastian Dahl, Lea Schneider og Laura Sinniger. Julien, Lea og Laura har vært gjesteelever ved henholdsvis Nadderud, Frogn og Asker videregående skoler. Sebastian fra Frogn videregående skole har vært vertskap for en fransk elev, og reiser selv til Frankrike i januar. Bilderettighet:

Utveksling med Frankrike

28.11.2014

Nadderud vgs har vært med i en utveksling der videregående skoler i Akershus og Alsace i Frankrike samarbeider om en gjensidig utveksling av 12 norske og 12 franske elever som bor hos hverandres vertsfamilier og går på hverandres skoler i en måned hver. På Nadderud har vi hatt en utvekslingselev Julien Dauce.

Juleturnering i sjakk

25.11.2014

Kvartfinalene i årets juleturnering i sjakk ble avviklet i dag 25.november. Følgende spillere er klare for semifinaler: Johan Grøgaard møter Jan Erik Riis og Johannes Plassen møter Henrik Storesund. Semifinalene spilles tirsdag 9.desember i storefri.