Fysikkolympiaden 1.runde.

20.01.2015

Vi gratulerer Henrik Lie Syversveen, Henrik Storesund, Jørgen Taule og Eivind Oppedal med veldig gode resultater i Fysikkolympiaden og ønsker dem lykke til i 2.runde. Andre runde skal avholdes torsdag 5. februar 2015. Nadderud vgs er den skolen med flest representanter til 2.runde.

Trening til Niels Henrik Abels matematikkonkurranse

09.01.2015

14 av elevene som deltok i første runde i Abelkonkurransen har gått videre til andre runde. Det plasserer Nadderud som skolen med flest elever videre i konkurransen. Sommeren 2014 representerte Nadderudelev Søren Gammelgaard Norge i den internasjonale matematikkolympiaden (IMO). Torsdag denne uken var han tilbake på skolen og hadde en intensiv treningsøkt for de som skal være med i andre runde av Abelkonkurransen. De kjemper om plass i Abelfinalen i Trondheim i mars.

Thriller på Nadderud vgs

01.12.2014

Mammon 2 handler om en politisk strid som flammer ytterligere opp av et drap på en politisk kommentator i landets største avis. 28 og 29.november ble det spilt inn en episode på skolen med elever fra Nadderud vgs som statister.