Auditorium

Temamøter om rus for foreldre med ungdom som har brukt/bruker illegale rusmidler

17.08.2015

Målgruppen er foreldre til ungdom som har brukt/bruker illegale rusmidler, primært cannabis, men også andre rusmidler. Det å ha en ungdom som ruser seg kan føre til mange bekymringer hos de voksne, og målet med temamøtene er å gi foreldre påfyll og hjelp til å håndtere foreldrerollen i en vanskelig situasjon. For mer utfyllende informasjon om påmelding se på infoskriv til høyre.

Muligheter for utveksling for fransk 2 elever

23.06.2015

I fjor fikk Nadderud for første gang være med på et utvekslingsprosjekt som Akershus fylkeskommune gjennomfører med Strasbourg i Frankrike. Vi får også i år mulighet til å sende to VG2 elever som tar faget Fransk II.

Avslutning for VG3 elever

23.06.2015

Vi takker alle vg3 elever for 3 flotte år ved Nadderud videregående skole. Her er bilder fra avslutningen onsdag 17.juni.