Samfunnsøkonomi Vg2

22.01.2018

9.januar var begge gruppene i Samfunnsøkonomi på et vellykket besøk til Norges Banks kunnskapssenter. Elevene fikk i oppgave å bygge opp et banksystem fra byttehandel til dagens økonomi, de utførte oppgavene på en utmerket måte. Noen fikk med seg gullbarrer hjem for innsatsen!

Tur til Gaillac

15.11.2017

I oktober var 19 elever fra VG2 på utvekslingstur til Gaillac og besøkte Nadderuds vennskapsskole Lycée Victor Hugo. Vi var på mange artige ekskursjoner og spiste masse god fransk mat. Vi bodde hos franske familier, og det var litt av en opplevelse da engelsknivået i Frankrike er en del dårligere enn i Norge. Det var veldig kult å kunne teste skolefransken i noen autentiske situasjoner!

Les saken

Har du lyst til å påvirke de som bestemmer i Bærum?

29.08.2017

Ungdomsrådet representerer alle ungdommer under 19 år i Bærum. Jobben til ungdomsrådet er å si sin mening til politikerne i saker som handler om hvordan barn og unge skal ha det når de vokser opp i Bærum. Eksempler på temaer er bygging av nye skoler, skolevei, skolemiljø, helsetilbud, fritidstilbud, og klima og miljø.