Viktige tidspunkt i juni 2016

13.05.2016

Mai/juni 2016 – dager uten vanlig timeplan for vg1 og vg2 Vanlig undervisning for dager som ikke ligger i tabellen under:

Les saken

Sjekkliste for bruk av PC/Mac på eksamen

19.05.2016

Skal du opp til eksamen i vår? Her er noen viktige punkter du bør være oppmerksom på ved bruk av PC/mac før du møter opp i eksamenslokalet

Les saken

Nadderud vgs har 5 av 6 elever til kjemi OL!

29.02.2016

Kjemiolympiadefinalen ble avholdt 18. mars, og resultatene er klare. Best ble Rolf Einar Kordal fra Solør vgs. fulgt av Kristoffer Eggestad fra Nadderud vgs., Weronika Wrzos-Kaminska fra Nadderud vgs. og Anders T. L. Hoel fra Nadderud vgs. Vi gratulerer. Disse fire er blitt invitert til å delta i den nordiske finalen i København og den internasjonale finalen som i år foregår i Tbilisi i juli. Ingvild Joheim klasse 3D på Nadderud vgs var ikke tilstede når bildet ble tatt. Weronika skal delta i den internasjonale matematikkolympiaden, og deltar ikke i den internasjonale kjemiolympiadenfinale.