Har du fått skoleplass?

14.06.2016

Alle søkerne kan se resultatet på www.vigo.no fra lørdag 9.juli. Søkerne vil få en tekstmelding om at inntaket er klart. De må da logge seg inn med MinID på www.vigo.no for å sjekke resultatet og legge inn svar. De søkerne som ikke har oppgitt mobilnummer, vil få et svarkort i posten. Også disse søkerne kan svare på internett dersom de ønsker det, eller de kan sende svarkortet per post til inntakskontoret.

Elev-PC til skolestart

21.06.2016

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Elevene eier datamaskinene selv, og elever som skal begynne i Vg1 må sørge for å skaffe seg en datamaskin til skolestart.

Les saken

Nadderud vgs har 5 av 6 elever til kjemi OL!

29.02.2016

Kjemiolympiadefinalen ble avholdt 18. mars, og resultatene er klare. Best ble Rolf Einar Kordal fra Solør vgs. fulgt av Kristoffer Eggestad fra Nadderud vgs., Weronika Wrzos-Kaminska fra Nadderud vgs. og Anders T. L. Hoel fra Nadderud vgs. Vi gratulerer. Disse fire er blitt invitert til å delta i den nordiske finalen i København og den internasjonale finalen som i år foregår i Tbilisi i juli. Ingvild Joheim klasse 3D på Nadderud vgs var ikke tilstede når bildet ble tatt. Weronika skal delta i den internasjonale matematikkolympiaden, og deltar ikke i den internasjonale kjemiolympiadenfinale.