utsmykning

Foreldremøte 1.desember

02.12.2016

1.desember var det foreldremøte for Vg1 om fagvalg for neste skoleår. Der ble det informert om prøvevalg for programfag, som skal velges innen 13.12 og endelig fagvalg 25.januar 2017.

Foredrag på Børsen 14.november

25.11.2016

Torsdag 14.november besøkte Næringslivsøkonomi Vg2 og Samfunnsøkonomi Vg3 Børsen. Vi fikk en flott innføring i historien til Børsen og mikro- og makroøkonomiske perspektiver fra kommunikasjonsdirektør Geir Harald Aase.

KREATIVE 2C

09.11.2016

Onsdag 2. november fikk klasse 2c ved Nadderud vgs en innføring i bokbinderfaget på Røa bibliotek. Fredrik Lloyd, poet og bokbinder, var entusiastisk kursleder. Elevene fikk prøve seg på forskjellige teknikker med bretting og liming av papir fra bibliotekets utgåtte samling. Til slutt ble det også tid til improvisert diktekunst. Fornøyd kunstner kunne konstatere at elevene utviste høy måloppnåelse i både teknisk og kreativ utførelse. Norsklærer og ivrig kursdeltaker, Live Løveid, frydet seg stort over å se elevenes arbeidsglede.