elverengelsk

NADDERUD GJØR DET BRA I ENGELSK

Nadderud har som eneste videregående skole i Oslo og Bærum kvalifisert seg til finalen i engelsk i International Language Competition.

mliaidrettstur

Idrettsklassen på friluftstur

VG2 idrettsklassen er på skitur på Hedmarksvidda. De har delt et bilde av morgenstemning på Målia.

friluftsdag

Friluftslivsdag for VG1

Fredag 7. februar tok elevene på VG1 beina fatt på turen inn til Sæteren gård. Noen gikk fra Fossum - andre fra Øverland.

fellesbildeutenforskolen

Besøk av franske elever fra Gaillac

Franskelevene på Nadderud hadde forrige uke besøk av franske elever fra Gaillac i Sør-Frankrike, for 9ende gang. Mange av våre entusiastiske franskelever besøkte Gaillac i begynnelsen av oktober og bodde hos en fransk elev, som denne uken har bodd hos dem.

Rektor, Thomas Leirset overrekker pokal til vinner i gutteklassen, Emil Søsveen?

Basismesterskapet - høst 2019

Tradisjonen tro ble det arrangert basismesterskap for toppidrett og breddeidrttsgruppene. Onsdag 18.12 kastet 80 elever se ut i en krevende prolog.

nms

Nadderud elever på Nordic Mentoring Summit

På Nordic Mentoring Summit på Voksenåsen deltok to Nadderud elever, Lwam og Ghadir.

holbergprisen

Holbergprisen i skolen

Nadderud vgs er 1 av 20 skoler som er valgt fra hele Norge til å delta i Holbergprisen i skolen.

elevervedslottet

Elevreise til Wien!

Nå har vi 20 elever fra Nadderud og 3 elever fra Sandvika på studietur i Wien!

Bokåret 2019 på Nadderud

6. mai blir det kickstart på bokåret 2019 i kantina.

"Jeg leste det på nettet"

John Færseth holdt foredrag om konspirasjonsteorier for alle vg1-klassene.