På tide å bestille elev-pc

Har du skaffet deg bærbar datamaskin til skolestart?

Skal du begynne i Vg1 til høsten? Da må du ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Du kan bruke en du allerede har, eller kjøpe en subsidiert PC/Mac gjennom fylkeskommunen. Bestillingsportalene er nå åpne - se fristene her!

kphmtemednoebroerpacatalysts

Workshop om mestring på Catalysts mentor kontor i Oslo

På mandag den 9.mars fikk Nadderud elever muligheten til å møte selveste Kronprins Haakon i forbindelse med en workshop om mestring på Catalysts mentor kontor i Oslo.

nadderudvgsskjermblrgb21

Åpningstider ved Nadderud i sommer

fellesbilde

Avslutning for VG3

I går ble det gjennomført avslutninger for fire av Vg3 klassene, i to ulike puljer.

INTERNATIONAL LANGUAGE COMPETITION

NADDERUD VGS. FIKK SØLV I INTERNATIONAL LANGUAGE COMPETITION

hvor skoler fra hele landet deltok. Erlend Skogan Holth (til venstre) og Torje Farestad Spakrud representerte skolen vår i finalen i engelsk, som i år foregikk digitalt og lokalt pga. smittervernshensyn.

Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.

elverengelsk

NADDERUD GJØR DET BRA I ENGELSK

Nadderud har som eneste videregående skole i Oslo og Bærum kvalifisert seg til finalen i engelsk i International Language Competition.

mliaidrettstur

Idrettsklassen på friluftstur

VG2 idrettsklassen er på skitur på Hedmarksvidda. De har delt et bilde av morgenstemning på Målia.

friluftsdag

Friluftslivsdag for VG1

Fredag 7. februar tok elevene på VG1 beina fatt på turen inn til Sæteren gård. Noen gikk fra Fossum - andre fra Øverland.

fellesbildeutenforskolen

Besøk av franske elever fra Gaillac

Franskelevene på Nadderud hadde forrige uke besøk av franske elever fra Gaillac i Sør-Frankrike, for 9ende gang. Mange av våre entusiastiske franskelever besøkte Gaillac i begynnelsen av oktober og bodde hos en fransk elev, som denne uken har bodd hos dem.