Dette er lyden av yrkesfag!

Hovedinngang kveld

Åpen dag på Nadderud

Les mer om rektors presentasjon av Nadderud vgs.

Universitetsturne

Tirsdag 15. januar kommer Universitetsturnéen til oss. Ellen Marie har vært rundt i alle klasser med informasjon, men skulle du ha gått glipp av den, finner du den i vedlagte lenke. Vi gleder oss til å gi dere dette tilbudet, og vi håper dere stiller opplagt og godt forberedt på en dose med informasjon om fremtidsmuligheter.

Tilrettelegging på heldagsprøver og eksamen

Dersom en elev har behov for tilrettelegging på skriftlige heldagsprøver og eksamen, må eleven fylle ut et søknadsskjema.

Hovedinngang, dag - nærbilde

Presentasjon Vg1 foreldremøte 2018

Fransk VG2 i Frankrike

Fransk Vg2 var i høst på studietur i Frankrike. De bodde hos franske elever og fulgte timer på en videregående skole i Gaillac.

Den europeiske språkdagen

26. september var den europeiske språkdagen, og det markerte vi i kantina på skolen: Mange elever kom innom og skrev ned hvordan de hilser på vennene når de møtes. Vi er heldige som har mange nasjonaliteter representert i et rikt fellesskap! Miljøarbeiderne har laget «wordclouds» for å vise hvilke land som ble representert -og hvordan man hilser. Du kan se dem henge som plakater rundt omkring på skolen! Chiao!

valg

Resultat skolevalg Nadderud vgs

87,1 % av elevene deltok i skolevalget 2019. Det er en liten nedgang fra tidligere valg.

Foreldremøte for VG1