Gaugin og Munch

Rett før påske fikk Nadderuds franskelever tid til å oppleve kunstutstillingen "Med lukkede øyne - Gauguin og Munch" på Tøyen. Åpne i blikket gikk de nøye igjennom utstillingen på jakt etter interessante bilder som skulle beskrives og tolkes på fransk.

Røde kors for ungdom

Gode resultater for "Kraftak mot kreft"

Per 15. mars, har Nadderud samlet inn 154 964 kroner! :) Best i Bærum, og på 4. plass i Akershus. ..

Våre elever er deltakere i Biologi, Kjemi og Fysikk-OL

Nadderudelever til Fysikk- og Biologi-OL 2018

Vi gratulerer Erling Lie, August Rolfsen og Bjørnar Hem med nasjonal finaleplass i fysikk-OL. Ragnhild Ulevåg har fått finaleplass i Biologi-OL.

Besøk til Norges banks kunnskapssenter 9. januar

Besøk til Norges banks kunnskapssenter

9. januar var begge gruppene i Samfunnsøkonomi på et vellykket besøk til Norges Banks kunnskapssenter.

1.desember den store grøtdagen!

1.desember var det tradisjonen tro grøtdag på Nadderud vgs. Alle nisser fikk grøt i midttimen. Takk til arrangementsgruppen for vel gjennomført grøtdag!

Tur til Gaillac

I oktober var 19 elever fra vg2 på utvekslingstur til Gaillac og besøkte Nadderuds vennskapsskole Lycée Victor Hugo.

Til fylkesfinalen i engelsk

Kaja Borgersen og August Rolfsen er videre til finalen i fylkesmesterskapet i engelsk. Fylkesmesterskapet har i år blitt landsdekkende. Finalen arrangeres på Jessheim vgs onsdag 14. februar. Gratulerer og lykke til!

Halloween på Nadderud

Tradisjonen tro møter rektor elevene på en skummel måte...

2.plass i Abelkonkurransen

Vi gratulerer Bjørnar Gullikstad Hem med en andreplass i ABEL finalen.