Bli en superstudent!

Olav Schewe har holdt foredrag om studieteknikk for alle elever på Nadderud.

Har du lyst til å påvirke de som bestemmer i Bærum?

Ungdomsrådet representerer alle ungdommer under 19 år i Bærum. Jobben til ungdomsrådet er å si sin mening til politikerne i saker som handler om hvordan barn og unge skal ha det når de vokser opp i Bærum.

Avslutning vg3 2017

Takk for 3 flotte år til alle våre vg3 elever! Klikk på artikkelen for å se på bildene fra avslutningen.

5 vinnere i Fysikk-OL 2017

På andreplass i norsk fysikk-OL-finale

Anders Christian Mathisen fra Nadderud vgs kom på en andreplass i den norske Fysikk-OL-finalen 2017 og skal representere Norge i Fysikk-OL som arrangeres i Yogyakarta, Indonesia 16. - 24. juli 2017. Vi ønsker Anders lykke til.

MERCI BEAUCOUP fra Haiti

Camilla Gullberg og Ingrid Eian har vært på Haiti og besøkt tre av skolene som har fått sttte fra Nadderud videregående skole.

1F på Nationalteaterets scene!

Elevene gikk inn i roller som medlemmer av tre ulike høringsgrupper som i 2046 skulle utrede hvorvidt Norge skulle erstatte regjering og Storting med Demokratimaskinen, en maskin som gjør dypanalyser av den enkelte borgers behov og interesser ved regelmessig testing av personregister og bevegelser på nett. Elevene levde seg godt inn i rollene og representerte Nadderud vgs. på en glimrende måte!

Nadderudrevyen kåret til årets beste!

I begrunnelsen for hvorfor Nadderudrevyen «Den fjerde veggen» gikk av med seieren, heter det at «Nadderud byr på både intelligente, smarte og oppegående vitser.

Bjørnar Hem på 2. plass i Abelkonkurransen 2017/18

Vi gratulerer Bjørnar Gullikstad Hem med 4.plass i Abelkonkurransen

Vi gratulerer Bjørnar Gullikstad Hem!

Vi gratulerer Bjørnar Gullikstad Hem med 4.plass i Abelkonkurransen. Han danket ut over 3.900 konkurrenter fra de innledende rundene og 26 andre finalister i kampen om den gjeveste realfagsprisen for elever på ungdoms- og videregående skoler i Norge.

Åsne Seierstad med elever på Nadderud

Åsne Seierstad besøker Nadderud 29.mars

Åsne Seierstad besøker Nadderud for å snakke om boken "To søstre" og radikalisering for første klassene og 2i. Besøket er en del av et prosjekt i samfunnsfag.