Våre elever er deltakere i Biologi, Kjemi og Fysikk-OL

Nadderudelever til Fysikk- og Biologi-OL 2018

Vi gratulerer Erling Lie, August Rolfsen og Bjørnar Hem med nasjonal finaleplass i fysikk-OL. Ragnhild Ulevåg har fått finaleplass i Biologi-OL.

Besøk til Norges banks kunnskapssenter 9. januar

Besøk til Norges banks kunnskapssenter

9. januar var begge gruppene i Samfunnsøkonomi på et vellykket besøk til Norges Banks kunnskapssenter.

1.desember den store grøtdagen!

1.desember var det tradisjonen tro grøtdag på Nadderud vgs. Alle nisser fikk grøt i midttimen. Takk til arrangementsgruppen for vel gjennomført grøtdag!

Tur til Gaillac

I oktober var 19 elever fra vg2 på utvekslingstur til Gaillac og besøkte Nadderuds vennskapsskole Lycée Victor Hugo.

Til fylkesfinalen i engelsk

Kaja Borgersen og August Rolfsen er videre til finalen i fylkesmesterskapet i engelsk. Fylkesmesterskapet har i år blitt landsdekkende. Finalen arrangeres på Jessheim vgs onsdag 14. februar. Gratulerer og lykke til!

Halloween på Nadderud

Tradisjonen tro møter rektor elevene på en skummel måte...

2.plass i Abelkonkurransen

Vi gratulerer Bjørnar Gullikstad Hem med en andreplass i ABEL finalen.

Bli en superstudent!

Olav Schewe har holdt foredrag om studieteknikk for alle elever på Nadderud.

Har du lyst til å påvirke de som bestemmer i Bærum?

Ungdomsrådet representerer alle ungdommer under 19 år i Bærum. Jobben til ungdomsrådet er å si sin mening til politikerne i saker som handler om hvordan barn og unge skal ha det når de vokser opp i Bærum.

Avslutning vg3 2017

Takk for 3 flotte år til alle våre vg3 elever! Klikk på artikkelen for å se på bildene fra avslutningen.