Innsamlingsdag for Haiti

Torsdag 3. november var alle elever ute i arbeid med mål om å tjene inn minst 350 kr hver til inntekt for Haiti.

Elev-PC til skolestart

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Elevene eier datamaskinene selv, og elever som skal begynne i Vg1 må sørge for å skaffe seg en datamaskin til skolestart.

Har du fått skoleplass?

Alle søkerne kan se resultatet på www.vigo.no fra lørdag 9.juli. Søkerne vil få en tekstmelding om at inntaket er klart. De må da logge seg inn med MinID på www.vigo.no for å sjekke resultatet og legge inn svar.

Viktige tidspunkt i Juni

Mai/juni 2016 – dager uten vanlig timeplan for vg1 og vg2 Vanlig undervisning for dager som ikke ligger i tabellen

Sjekkliste for bruk av PC/Mac på eksamen

Skal du opp til eksamen i høst? Her er noen viktige punkter du bør være oppmerksom på ved bruk av PC/mac før du møter opp i eksamenslokalet

Viktige tidspunkt i juni 2016

Mai/juni 2016 – dager uten vanlig timeplan for vg1 og vg2. Vanlig undervisning for dager som ikke ligger i tabellen under:

Helene Uri og Amal Aden

Torsdag 7.april fikk alle Vg1 klassene, Sosiologi og 1G besøk av Amal Aden og Helene Uri. Fordraget hadde overskriften: Frihet og ære.

Auditorium

Fraværsgrense på 10 prosent

Grensen vil gjelde fravær fra timer i enkeltfag, ikke elevenes totale fravær. Elever som har mer enn 10 prosent fravær i ett fag, vil ikke få karakter i faget.

Finalist i Biologi-OL 2016

Vi gratulerer Kristina Aas med finaleplass i Norsk Biologi-OL.

Terningkast seks til Pingvinenes seiermarsj!

Vi gratulerer Nadderudrevyen 2016 med teningkast seks i Budstikka: "Når du ler så du griner er det bra revy. Slik er årets Nadderud-produkt – «Pingvinenes marsj».