NM gull i Historie og filosofi

Vi gratulerer Mads Karlsrud Haugse, Nadderud vgs for delt 1.plass i NM.

Biblioteket

PC-/Mac-ordning i Akershus fylkeskommune

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin.

Commenius-prosjektet Del 2

I uke 11 dro åtte vg2-elever til Belgia i forbindelse med Commenius-prosjektet, som er et samarbeid mellom Tyskland, Belgia, Norge og Frankrike. Elevene hadde først en elev boende hos seg i en uke før de så dro til familiene deres, hvor de fikk oppleve en annen kultur.

Vi gratulerer!

Sjakkspillere over hele verden har kvalifisert seg gjennom Carlsens mobilapplikasjon. En av de første spillerne som får sjansen til å spille mot Carlsen er Henrik Storesund fra Nadderud videregående. Kampen spilles i New York i mai, vi ønsker lykke til.

Nadderudelev til filosofi OL!

Mads Haugse, historie og filosofi-elev fra klasse 3D, kvalifiserte seg til filosofi-OL ved å ta bronsemedalje i årets norgesmesterskap i filosofi for videregående skoler med et essay om følgende sitat fra Friedrich Nietzsche: «God is dead. God remains dead. And we have killed him. Yet his shadow still looms. How shall we comfort ourselves, the murders of all murderers?...Is not the greatness of this deed too great for us? Must we ourselves not become gods simply to appear worthy of it?”

Vi gratulerer med gode resultater i Abel finalen

I år hadde to elever ved Nadderud vgs kvalifisert seg til finalen på NTNU. Weronika Wrzos-Kaminska kom på 5.plass, og Petter Glørtz kom på 12.plass.

En av oss, forfattermøte med Åsne Seierstad

Onsdag 25 .februar hadde skolen besøk av forfatter og journalist Åsne Seierstad i forbindelse med et undervisningopplegg knyttet til boka: "En av oss" som handler om terroraksjonene 22. juli 2011.

Vi gratulererer med gode resultater i Abel !

I år har Nadderud VGS to deltager som har kvalifisert seg for finalen, Weronika Wrzos-Kaminska og Petter Glørtz . Vi ønsker dem lykke til i finalen på NTNU i mars.

Commenius-prosjektet

I uke 5 fikk åtte elever i vg2 besøk av belgiske utvekslingselever i forbindelse med Commenius-prosjektet, et samarbeid mellom Frankrike, Tyskland, Norge og Belgia. De belgiske bodde hjemme hos de norske elevene, og fikk oppleve norsk kultur på sitt beste

Skolestafett i langrenn 2015

Skolestafetten gikk i år, som i fjor, av stabelen i Holmenkollen. Stafetten er et skiarrangement for skoler i Oslo og Akershus, og det er Persbråten vgs som er arrangør. Den sedvanlige Kollentåken la ingen demper på stemningen da de 34 guttelagene og 11 jentelagene la ut fra start. Første etappe gikk i klassisk stil, og samtlige Nadderudløpere hadde gjort en forrykende jobb på smørefronten og skia satt som ett skudd opp de bratte bakkene.