Nadderudrevyen fikk terningkast 5!

Budstikka gir terningkast 5 til årets revy "Gode råd og tips"!

Nadderudelev vant Abel-konkurransen 2015

18 år gamle Weronika Wrzos-Kaminska er årets vinner av Abelkonkurransen. Kun to ganger tidligere har det vært en kvinne som har vunnet. Vi gratulerer også Bjørnar Gullikstad Hem med en bra plassering!

russelue

Informasjon fra politiet til foresatte til russen

- Snakk med russen om vold og rivalisering mellom russebusser, ber politiet i et informasjonsskriv til alle foresatte til elever på videregående skoler i Asker og Bærum.

Halloween-feiring på Nadderud

Fredag 30. oktober ble det feiret Halloween på Nadderud. Det var mange flotte kostymer og premier til de beste kostymene. Elevene ble møtt av en heks som lignet på rektor..

Utvekslingselever fra Frankrike i november

Vi fortsetter med utvekslingsprosjektet som ble etablert i fjor med en videregående skole i Colmar i Frankrike. I år kommer det to elever  -  Sarah Viain og Théo Pissard -  som skal delta i undervisningen hos oss i fire uker. De skal bo hos Charlotte og Terje i 2A.

Muligheter for utveksling for fransk 2 elever

I fjor fikk Nadderud for første gang være med på et utvekslingsprosjekt som Akershus fylkeskommune gjennomfører med Strasbourg i Frankrike. Vi får også i år mulighet til å sende to VG2 elever som tar faget Fransk II.

Hvor lite skal du finne deg i?

Politiets nye informasjonskampanje for å forebygge vold i nære relasjoner Hvor lite skal du finne deg i? skal gi økt kunnskap om tematikken og hva politiet kan bistå med, slik at voldsutsatte kan søke hjelp og komme ut av den voldelige situasjonen.

NM gull i Historie og filosofi

Vi gratulerer Mads Karlsrud Haugse, Nadderud vgs for delt 1.plass i NM.

Biblioteket

PC-/Mac-ordning i Akershus fylkeskommune

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin.

Commenius-prosjektet Del 2

I uke 11 dro åtte vg2-elever til Belgia i forbindelse med Commenius-prosjektet, som er et samarbeid mellom Tyskland, Belgia, Norge og Frankrike. Elevene hadde først en elev boende hos seg i en uke før de så dro til familiene deres, hvor de fikk oppleve en annen kultur.