Fysikkolympiaden 1.runde.

Vi gratulerer Henrik Lie Syversveen, Henrik Storesund, Jørgen Taule og Eivind Oppedal med veldig gode resultater i Fysikkolympiaden og ønsker dem lykke til i 2.runde. Andre runde skal avholdes torsdag 5. februar 2015. Nadderud vgs er den skolen med flest representanter til 2.runde.

Trening til Niels Henrik Abels matematikkonkurranse

14 av elevene som deltok i første runde i Abelkonkurransen har gått videre til andre runde. Det plasserer Nadderud som skolen med flest elever videre i konkurransen. Sommeren 2014 representerte Nadderudelev Søren Gammelgaard Norge i den internasjonale matematikkolympiaden (IMO). Torsdag denne uken var han tilbake på skolen og hadde en intensiv treningsøkt for de som skal være med i andre runde av Abelkonkurransen. De kjemper om plass i Abelfinalen i Trondheim i mars.

Thriller på Nadderud vgs

Mammon 2 handler om en politisk strid som flammer ytterligere opp av et drap på en politisk kommentator i landets største avis. 28 og 29.november ble det spilt inn en episode på skolen med elever fra Nadderud vgs som statister.

Juleturnering i sjakk

Kvartfinalene i årets juleturnering i sjakk ble avviklet i dag 25.november. Følgende spillere er klare for semifinaler: Johan Grøgaard møter Jan Erik Riis og Johannes Plassen møter Henrik Storesund. Semifinalene spilles tirsdag 9.desember i storefri.

Bærumssvømmerne ble beste lag under junior NM!

Vi gratulerer Bærumssvømmerne, hvor mange Nadderud elever er aktive med en fantastisk innsats. Vi gratulerer blant annet Elise Raae Bø med sølv under NM.

Partnerskapsavtale mellom Nadderud og EVRY.

Nadderud har inngått partnerskapsavtale med EVRY i den hensikt å gi elever større innsikt i arbeids- og næringsliv. EVRY stiller med mentorer i Entreprenørskapsfaget og foredragsholdere blant annet i faget Teknologi- og forskningslære. Vi gleder oss til videre samarbeid med EVRY .

Bra med gruppearbeid!

Nye servicerutiner for elev-pc-er fra 2013-2014

Atea har overtatt serviceansvaret for elev-pc-ene som ble kjøpt forrige skoleår. I en overgangsperiode har elevene meldt serviceoppdrag til Infocare som før, og Infocare har videreformidlet oppdragene til Atea. Fra og med nå skal serviceoppdragene meldes direkte til Atea, på samme måte som for elevene i Vg1.

Van(n)vittig vandring

Her kan dere følge Nadderudelevenes vannbæring fra Nadderud til Nesbru vgs. Imponerende innsats i regnværet!!

Innsamlingsaksjon til Haiti

Robyn Braverman fra Norwegian Church Aid på Haiti var på besøk på Nadderud torsdag 16.10. Hun snakket med organisasjonskomiteen for innsamlingsaksjonen til skoler på Haiti og møtte to samfunnsfagklasser. Elevene i disse klassene hadde forberedt spørsmål på forhånd. Det ble en god dialog mellom Braverman og elevene.

Deltagelse i Filosofi OL

Disse elevene fra Nadderud vgs vil delta i Filosofi OL : Mathias Thorkildsen, Petter Mysen Hansen, Markus Aalby-Myhr, Mads Karlsrud Haugse og Veronica Anne-Line Killi. Vi ønsker dem lykke til!