Juleturnering i sjakk

Kvartfinalene i årets juleturnering i sjakk ble avviklet i dag 25.november. Følgende spillere er klare for semifinaler: Johan Grøgaard møter Jan Erik Riis og Johannes Plassen møter Henrik Storesund. Semifinalene spilles tirsdag 9.desember i storefri.

Bærumssvømmerne ble beste lag under junior NM!

Vi gratulerer Bærumssvømmerne, hvor mange Nadderud elever er aktive med en fantastisk innsats. Vi gratulerer blant annet Elise Raae Bø med sølv under NM.

Partnerskapsavtale mellom Nadderud og EVRY.

Nadderud har inngått partnerskapsavtale med EVRY i den hensikt å gi elever større innsikt i arbeids- og næringsliv. EVRY stiller med mentorer i Entreprenørskapsfaget og foredragsholdere blant annet i faget Teknologi- og forskningslære. Vi gleder oss til videre samarbeid med EVRY .

Bra med gruppearbeid!

Nye servicerutiner for elev-pc-er fra 2013-2014

Atea har overtatt serviceansvaret for elev-pc-ene som ble kjøpt forrige skoleår. I en overgangsperiode har elevene meldt serviceoppdrag til Infocare som før, og Infocare har videreformidlet oppdragene til Atea. Fra og med nå skal serviceoppdragene meldes direkte til Atea, på samme måte som for elevene i Vg1.

Van(n)vittig vandring

Her kan dere følge Nadderudelevenes vannbæring fra Nadderud til Nesbru vgs. Imponerende innsats i regnværet!!

Innsamlingsaksjon til Haiti

Robyn Braverman fra Norwegian Church Aid på Haiti var på besøk på Nadderud torsdag 16.10. Hun snakket med organisasjonskomiteen for innsamlingsaksjonen til skoler på Haiti og møtte to samfunnsfagklasser. Elevene i disse klassene hadde forberedt spørsmål på forhånd. Det ble en god dialog mellom Braverman og elevene.

Deltagelse i Filosofi OL

Disse elevene fra Nadderud vgs vil delta i Filosofi OL : Mathias Thorkildsen, Petter Mysen Hansen, Markus Aalby-Myhr, Mads Karlsrud Haugse og Veronica Anne-Line Killi. Vi ønsker dem lykke til!

Biologiekskursjon

Feltkurs på Venabygdsfjellet!

Biologi 2 elevene gjennomførte sitt årlige feltkurs på Venabygdsfjellet den siste uka i august. Vi hadde tre dager fylt med planter, dyr og fugler som ble funnet og observert i ulike fjellområder

Søknad om utstyrsstipend!

Alle elever med ungdomsrett får utstyrsstipend fra Lånekassen. Utstyrsstipendet er på mellom 946 og 3 500 kroner for hele skoleåret, avhengig av hvilket utdanningsprogram du tar. Hvis du søker bare for ett semester, får du halvparten av beløpet

Kanada gullris

Biologi 1-elevene på Nadderud har for andre år på rad fjernet Kanada gullris fra et område ved skolen. Kanada gullris er en plante som står på «svartelista»- lista over organismer som er uønsket i norsknatur.