Nyheter

Fotballturnering 20.6

1IDI gikk seirende ut av fotballtuneringen mellom alle klassene på Vg1 og Vg2 i dag. De møtte lærerne i en veldig spennende finale som endte 2-2. Dermed ble det straffesparkkonkurranse der elevene trakk det lengste strået.

Bokåret 2019 på Nadderud

6. mai blir det kickstart på bokåret 2019 i kantina.

"Jeg leste det på nettet"

John Færseth holdt foredrag om konspirasjonsteorier for alle vg1-klassene.

Biologivinnere

Biologi-OL

Maren Norderud i 3C og Solveig Berg i 3E har gått videre i den nasjonale finalen i Biologi-OL.

Hovedinngang kveld

Informasjon om VG3 - Eksamen

Bandyturnering 7.3.2019

I går deltok Nadderud vgs med hele 4 lag i den lokale bandyturneringen for videregående skoler. De spilte til tider fantastisk bra; et av Nadderud-lagene kom til finalen hvor de møtte Dønski. Nadderudlaget klarte seg helt til «sudden death» hvor Dønski til slutt fikk lirket inn et mål. Men – det var kjempespennende og jevnt hele kampen. Nadderudlaget som fikk 2. plass bestod av Anette Wiken Lund, Christine Bustgaard, Laura Follesø, Olav Halleraker, Brage Jetne og Aleksander Grimsbo. Bildet til venstre viser Nadderuds sølv-lag, og på bildet til høyre poserer de sammen med guttene fra Dønski.

Ungdataundersøkelsen i Akershus 2019

Informasjon til foresatte: I 2019 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Akershus blant elever i videregående skole.

Dette er lyden av yrkesfag!

Hovedinngang kveld

Åpen dag på Nadderud

Les mer om rektors presentasjon av Nadderud vgs.

Universitetsturne

Tirsdag 15. januar kommer Universitetsturnéen til oss. Ellen Marie har vært rundt i alle klasser med informasjon, men skulle du ha gått glipp av den, finner du den i vedlagte lenke. Vi gleder oss til å gi dere dette tilbudet, og vi håper dere stiller opplagt og godt forberedt på en dose med informasjon om fremtidsmuligheter.