nms

Nadderud elever på Nordic Mentoring Summit

På Nordic Mentoring Summit på Voksenåsen deltok to Nadderud elever, Lwam og Ghadir.

holbergprisen

Holbergprisen i skolen

Nadderud vgs er 1 av 20 skoler som er valgt fra hele Norge til å delta i Holbergprisen i skolen.

finalesjakk

Nadderud-elever ble Bærumsmestere!

Første november ble finalen i Bærumsmesterskapet i sjakk arrangert på Henie-Onstad Kunstsenter. 6 videregående skoler i Bærum deltok med 5 spillere hver...

elevervedslottet

Elevreise til Wien!

Nå har vi 20 elever fra Nadderud og 3 elever fra Sandvika på studietur i Wien!

oransjeskjerf

Vi strikker oransjeskjerf!

Biblioteket og miljøarbeiderne har også i år dratt i gang en strikkedugnad som både elever og lærere kan være med på. I fjor leverte vi 6 #oransjeskjerf til Kirkens bymisjon, og vi satser på at vi klarer flere i år.

Bokåret 2019 på Nadderud

6. mai blir det kickstart på bokåret 2019 i kantina.

"Jeg leste det på nettet"

John Færseth holdt foredrag om konspirasjonsteorier for alle vg1-klassene.

Biologivinnere

Biologi-OL

Maren Norderud i 3C og Solveig Berg i 3E har gått videre i den nasjonale finalen i Biologi-OL.

Hovedinngang kveld

Informasjon om VG3 - Eksamen

Ungdataundersøkelsen i Akershus 2019

Informasjon til foresatte: I 2019 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Akershus blant elever i videregående skole.