Vi strikker oransjeskjerf!

Biblioteket og miljøarbeiderne har også i år dratt i gang en strikkedugnad som både elever og lærere kan være med på. I fjor leverte vi 6 #oransjeskjerf til Kirkens bymisjon, og vi satser på at vi klarer flere i år.

 

Norges varmeste skjerf er oransje
Norges varmeste skjerf er oransje

Over hele Norge strikkes oransjeskjerf både i private hjem, organisasjoner og bedrifter. 1. november deles disse ut i Oslo sentrum. 

– Skjerfet er skapt av omtanke og med ønske om å spre varme. Det er et symbol på at vi står skulder til skulder. Dette gjør vi ikke bare for andre, men for hverandre, sier generalsekretær i Kirkens Bymisjon, Adelheid Firing Hvambsal. (….) Det oransje skjerfet er til mennesker som fryser, til mennesker som vil vise sin solidaritet med mennesker som fryser og som opplever utenforskap, og til mennesker som vil vise sitt ønske om et varmere og mer inkluderende samfunn. 

Les mer om aksjonen her 

Derfor strikkes det i både klasserom, bibliotek, kantine og personalrom for tiden.  Det er også en fin anledning til faktisk å lære å strikke.
Derfor strikkes det i både klasserom, bibliotek, kantine og personalrom for tiden. Det er også en fin anledning til faktisk å lære å strikke.

#oransjekjerf #foretvarmeresamfunn #kirkensbymisjon