Basismesterskapet - høst 2019

Tradisjonen tro ble det arrangert basismesterskap for toppidrett og breddeidrttsgruppene. Onsdag 18.12 kastet 80 elever se ut i en krevende prolog.

I prologen ble det konkurrert i seks forskjellige øvelser. Kassehopp, wallball sit-ups, knebøy m press, tauklatring, slede dytting og push-up opp på benk. De fleste fikk kjenne på både blodsmak og utkjørt muskulatur, og bøtta ble benyttet flere ganger for å døyve ubehaget. Til finalen gikk fire gutter og fire jenter. I gutteklassen trakk Emil Søsveen det lengste strået etter en tett og spennende finalerunde. I jenteklassen var det lenge like spennende, men Leah Tuxen var et lite hestehode foran og gikk seirende ut av jentefinalen. Vi gratulerer vinnere. Idretts-seksjonen takker alle for strålende innsats og gleder seg allerede til vår-utgaven av mesterskapet på Kalvøya i juni. Vel møtt.

Finale Gutter

Kl.

Finale jenter

Kl.

Emil Søsveen

Leah Tuxen (Finale)

Arne Marius Næsheim

2i

Kaia Davidsen (Finale)

Tobias Moe

Julie Skapalen (Finale)

Phillip Markussen

2i

Helena Malvik (Finale)

3i

Rektor, Thomas Leirset overrekker pokal til vinner i gutteklassen, Emil Søsveen?

Finalejentene - fortsatt gode venner etter en hard batalje.