Helsesøster

I den videregående skole legges det vekt på at du skal ta ansvar for egen helse og oppsøke helsetjenesten selv ved behov. Foreldre, lærere og andre er også velkommen til å ta kontakt. Helsesøster er en del av det tverrfaglige teamet på skolen. Vi samarbeider spesielt ved høyt fravær hos elever, men også i andre helserelaterte saker når det er behov. Helsesøster har videreutdanning i psykisk helsearbeid og kognitiv terapi.

Målsettingen med skolehelsetjenesten

• fremme psykisk og fysisk helse
  • fremme gode sosiale og miljømessige forhold
  • forebygge sykdom og skade

Helsesøster er en del av det tverrfaglige teamet på skolen. Vi samarbeider spesielt ved høyt fravær hos elever, men også i andre helserelaterte saker når det er behov.

Skolehelsetjenesten kan tilby både individuelle samtaler og ulike type grupper/kurs, som for eksempel i stressmestring eller grupper for ungdom som har opplevd samlivsbrudd.

Helsesøster har taushetsplikt.

Skolehelsetjenesten er gratis.

Nyttige telefonnummer og adresser

• Helsestasjonen for ungdom Sandvika Rådmann Halmrastvei 2, 3. etg 1338 Sandvika Tlf 67503270 sandvika.hfu@baerum.kommune.no. Mandag og tirsdag kl 15.30-18.30