Har du spørsmål om veien videre etter videregående skole eller lurer du på hvilke fag du skal velge mens du er elev her på Nadderud?

Av utdannings- og yrkesveileder kan du få informasjon om mulighetene du har og hjelp til å finne ut hva du vil.

På Nadderud har vi en plan for utdannings- og yrkesveiledningen du vil møte i løpet av dine tre år her på skolen. Målet er at du skal bli mer bevisst i dine valg av utdanningsvei. Gjennom informasjon, tester, øvelser og veiledning kan du bli mer kjent med dine drømmer, ønsker og muligheter. Veiledning kan gis både i grupper og individuelt.

I faget Utdannings- og yrkesveiledning på It`s learning vil du finne mer informasjon for ditt klassetrinn.

Utdannings- og yrkesveileder treffer du i administrasjonsfløyen ved siden av helsesøster. Ønsker du en veiledningstime? Send en forespørsel på It’s learning.

Utdannings- og yrkesveileder treffer dui administrasjonsfløyen ved siden av helsesøster. Se oppslag ved veiledningskontoret. Ønsker du en veiledningstime? Da kan du sende en melding på It`s learning slik at vi kan finne en tid.

Viktige datoer:

1. februar        søknadsfrist for skoleplass for elevene på forberedende vg1